Unity ücretli sürüm alınmalımı?

bosadam000

Centipat
Oyun yapmaya başlayacağım fakat sanırım Unity, ücretsiz sürümde oyunun başına "made by Unity" diye bir cümle ve kendi logosunu koyuyor. Oyunumda bunun görünmesini istemiyorum ama görünmemesi için ücretli sürümü almalıyım sanırım. Ücretli sürüm çok pahalı yani aylık altı bin TL civarı. Ne yapmalıyım? Bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity'nin 2018 2019 2021 sürümlerini crackleyebiliyorsunuz rahatça. Ben zamanında öyle kullanıyordum bir sıkıntı çıkmaz.

Önce oyunu yapın gerekirse satın alırsınız.

Hocam önce öğrenin, oyun yapma işi hiç ama hiç kolay değil sadece öğrenmeniz en az haftalar alacak. Önce pratik yapın ve hazır olun. Ardından alıp almamak için tekrar konuşuruz. Ama yine de cevabınızı vereyim, eğer ki oyundan para kazanacaksanız evet ücretli sürüm alınmalı. Ama kendi çapınızda bir şeyler yapıp paylaşacaksanız ücretsiz sürüm yeterli.

Haklısınız bence öğrenmem 2-3 yıl kadar sürer ama yine de ne bileyim yıllık 60 bin tl uçuk geldi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…