Unity üzerinden oyun yapmak için nelere ihtiyaç var?

675078

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Unity üzerinden cheesecake dev oyunlarına benzer bir oyun yapmak istiyorum. Öncelikle yazılım dili olarak C# öğrenmeyi düşünüyorum. Harita tasarımı olarak Blender üzerinden mi yapmalıyım yoksa Unity mi kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?

Unity üzerinden oyun geliştirmek için C# öğrenmek doğru bir adım olur. C# dilini öğrendikten sonra Unity'de basit projelerle pratiğe başlayabilirsin. Harita ve model tasarımı için ise Blender kullanmak en iyi seçenek, çünkü Blender daha karmaşık ve yüksek kaliteli modeller oluşturmak için güçlü bir araçtır. Blender'da tasarladığın modelleri Unity'ye aktararak oyun ortamına entegre edebilirsin. Başlangıçta Unity'de sahne yönetimini öğrenip, ardından Blender ile daha detaylı modellemelere geçmek ideal bir yol olacaktır. Bu şekilde her iki aracı da etkin bir şekilde kullanarak projeni geliştirebilirsin. Şimdiden başarılar yolun daha çok uzun asker. o7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…