V vanloalpp Centipat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 61 22 Ekim 2021 #1 Merhaba ben Deneme fonksiyonunda bir Variable'yi değiştirerek Update fonksiyonundaki if'li kısmı çalıştırmak istiyorum. Örneğin: C#:Panoya kopyala void Update() { if (deneme == 1) {#işlemler} } void Deneme () { deneme = 1; } Denediğimde ise olmuyor nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2021
Merhaba ben Deneme fonksiyonunda bir Variable'yi değiştirerek Update fonksiyonundaki if'li kısmı çalıştırmak istiyorum. Örneğin: C#:Panoya kopyala void Update() { if (deneme == 1) {#işlemler} } void Deneme () { deneme = 1; } Denediğimde ise olmuyor nasıl yapabilirim?
G Grabus Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 Yolladığın koda göre Deneme fonksiyonunu hiçbir yerde çağırmıyorsun. Bir butona basıldığında (ya da nasıl çalışmasını istiyorsan) Deneme fonksiyonunu çalıştırırsan olacaktır.
Yolladığın koda göre Deneme fonksiyonunu hiçbir yerde çağırmıyorsun. Bir butona basıldığında (ya da nasıl çalışmasını istiyorsan) Deneme fonksiyonunu çalıştırırsan olacaktır.