İsimsiz Kahrmn Hectopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 30 9 Ağustos 2021 #1 Merhabalar oyun yazacağım ve Unity indirdim. Ama alt tarafta hep bu uyarı var (güncelleme yapmama rağmen). Çözümünü bilen var mı?
Merhabalar oyun yazacağım ve Unity indirdim. Ama alt tarafta hep bu uyarı var (güncelleme yapmama rağmen). Çözümünü bilen var mı?
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 9 Ağustos 2021 #2 İsimsiz Kahrmn dedi: Merhabalar oyun yazacağım ve Unity indirdim. Ama alt tarafta hep bu uyarı var (güncelleme yapmama rağmen). Çözümünü bilen var mı? Eki Görüntüle 1132696 Eki Görüntüle 1132697 Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yaptıktan sonra unitiyi kapatıp açtın mı?
İsimsiz Kahrmn dedi: Merhabalar oyun yazacağım ve Unity indirdim. Ama alt tarafta hep bu uyarı var (güncelleme yapmama rağmen). Çözümünü bilen var mı? Eki Görüntüle 1132696 Eki Görüntüle 1132697 Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yaptıktan sonra unitiyi kapatıp açtın mı?
İsimsiz Kahrmn Hectopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 30 9 Ağustos 2021 #3 Darkwing dedi: Güncellemeyi yaptıktan sonra unitiyi kapatıp açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kapatıp açınca da sorun devam ediyor bide güncellemeyi yapılmamış gösteriyor.
Darkwing dedi: Güncellemeyi yaptıktan sonra unitiyi kapatıp açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kapatıp açınca da sorun devam ediyor bide güncellemeyi yapılmamış gösteriyor.