Çözüldü Unity VS Code öneri yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jerowai

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Unity eğitimine yeni başladım fakat Visual Studio 2019 da Unity de script oluşturuyorum mesela Debug.Log hyazıcam ama bana otomatik göstermiyor önermiyor veya list yapacağım ve bana orada atadığım değerle ilgili önerme yapmıyor kodun altında çıkar ya basarsın kendi doldurur. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Visual Studio'yu yüklerken ilk başta Unity ile ilgili bölümü seçtiniz mi?
Eğer cevabınız hayır ise silip baştan yükleyip, Unity ile ilgili bölümünde indirilmesini sağlayınız.

Eğer cevabınız evet ise
Edit>Preferences>External Tools yolunu takip edip External script editörü Visual Studio olarak seçiniz.
Eğer cevabınız hayır ise silip baştan yükleyip, Unity ile ilgili bölümünde indirilmesini sağlayınız.

Eğer cevabınız evet ise
Edit>Preferences>External Tools yolunu takip edip External script editörü Visual Studio olarak seçiniz.

Çözüm

Eğer cevabınız evet ise.
Edit>preferences>external Tools yolunu takip edip external script editörü Visual Studio olarak seçiniz.

Teşekkürler yüklü idi bende dediğin gibi ayarlardan değiştirdim teşekkürler tekrardan.

Arkadaşlar ekleme yapayim bende Visual Studio'da kodlar gozukuyordu fakat VS Code'da gozukmuyordu ve sunlari uyguladim. Window sekmesinde package Manager'a girdim oradan Visual yazan eklentileri ındirmeniz lazim, yarim saat bunu aradim. Siz ugrasmayin diye belirteyim dedim.

Arkadaşlar ekleme yapayim bende Visual Studio'da kodlar gozukuyordu fakat VS Code'da gozukmuyordu ve sunlari uyguladim. Window sekmesinde package Manager'a girdim oradan Visual yazan eklentileri ındirmeniz lazim, yarim saat bunu aradim. Siz ugrasmayin diye belirteyim dedim.

Evet bu da gerekli fakat yeni sürümlerde Unity ile geliyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı