Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 27 Haziran 2020 #11 BalikŞuşişi dedi: Python ile en fazla yılan oyunu yapabilirsiniz. Unity çok iyi bir seçim. Genişletmek için tıkla... İnce espri. Gidip de Unity'nin kendi script dilini öğrenmesin yalnız, C# öğrensin.
BalikŞuşişi dedi: Python ile en fazla yılan oyunu yapabilirsiniz. Unity çok iyi bir seçim. Genişletmek için tıkla... İnce espri. Gidip de Unity'nin kendi script dilini öğrenmesin yalnız, C# öğrensin.
Egemenozdemr Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 66 27 Haziran 2020 #12 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Java ile başlasanızda olurdu ki. Genişletmek için tıkla... İşte arkadaş, kurbanı oldum birazcık. Kerem00 dedi: İnce espri. Gidip de Unity'nin kendi script dilini öğrenmesin yalnız, C# öğrensin. Genişletmek için tıkla... c# yeterli olurmu?
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Java ile başlasanızda olurdu ki. Genişletmek için tıkla... İşte arkadaş, kurbanı oldum birazcık. Kerem00 dedi: İnce espri. Gidip de Unity'nin kendi script dilini öğrenmesin yalnız, C# öğrensin. Genişletmek için tıkla... c# yeterli olurmu?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Haziran 2020 #13 Egemenozdemr dedi: İşte arkadaş, kurbanı oldum birazcık. c# yeterli olurmu? Genişletmek için tıkla... Evet. C# ile Java söz dizimi olarak benziyor zaten.
Egemenozdemr dedi: İşte arkadaş, kurbanı oldum birazcık. c# yeterli olurmu? Genişletmek için tıkla... Evet. C# ile Java söz dizimi olarak benziyor zaten.
Egemenozdemr Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 66 27 Haziran 2020 #14 BalikŞuşişi dedi: Evet. C# ile Java söz dizimi olarak benziyor zaten. Genişletmek için tıkla... Peki YouTube'da önerebilceğin ders videoları var mı?
BalikŞuşişi dedi: Evet. C# ile Java söz dizimi olarak benziyor zaten. Genişletmek için tıkla... Peki YouTube'da önerebilceğin ders videoları var mı?
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 27 Haziran 2020 #15 Egemenozdemr dedi: İşte arkadaş, kurbanı oldum birazcık. c# yeterli olurmu? Genişletmek için tıkla... Hem arkadaşınız Java'ya geçersin dediğinde neden Java'ya geçeceğini biliyor muydunuz?
Egemenozdemr dedi: İşte arkadaş, kurbanı oldum birazcık. c# yeterli olurmu? Genişletmek için tıkla... Hem arkadaşınız Java'ya geçersin dediğinde neden Java'ya geçeceğini biliyor muydunuz?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Haziran 2020 #16 Egemenozdemr dedi: Peki YouTube'da önerebilceğin ders videoları var mı? Genişletmek için tıkla... Youtube'dan hiç video ve ya kanal bilmiyorum ama Unity C# | Sıfırdan 2D & 3D Oyun Geliştirme Eğitimi bunu alabilirseniz her şeyi öğrenirsiniz. Bir de üstüne kendinizi geliştirdiniz mi 10/10. İndirimde şu an 29TL.
Egemenozdemr dedi: Peki YouTube'da önerebilceğin ders videoları var mı? Genişletmek için tıkla... Youtube'dan hiç video ve ya kanal bilmiyorum ama Unity C# | Sıfırdan 2D & 3D Oyun Geliştirme Eğitimi bunu alabilirseniz her şeyi öğrenirsiniz. Bir de üstüne kendinizi geliştirdiniz mi 10/10. İndirimde şu an 29TL.
Egemenozdemr Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 66 27 Haziran 2020 #17 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Hem arkadaşınız Java'ya geçersin dediğinde neden Java'ya geçeceğini biliyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... bana dediği şey python öğrendinmi diğerleri, daha kolay gelir falan dedi.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Hem arkadaşınız Java'ya geçersin dediğinde neden Java'ya geçeceğini biliyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... bana dediği şey python öğrendinmi diğerleri, daha kolay gelir falan dedi.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Haziran 2020 #18 Egemenozdemr dedi: bana dediği şey python öğrendinmi diğerleri, daha kolay gelir falan dedi. Genişletmek için tıkla... Diğer dilleri kolay hale getirecek bir dil arıyorsanız C öğrenebilirsiniz.
Egemenozdemr dedi: bana dediği şey python öğrendinmi diğerleri, daha kolay gelir falan dedi. Genişletmek için tıkla... Diğer dilleri kolay hale getirecek bir dil arıyorsanız C öğrenebilirsiniz.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 27 Haziran 2020 #19 Egemenozdemr dedi: bana dediği şey python öğrendinmi diğerleri, daha kolay gelir falan dedi. Genişletmek için tıkla... Ne zamandan beri Python öğreniyorsunuz? Cidden iyi arkadaş kurbanı olmuşsunuz.
Egemenozdemr dedi: bana dediği şey python öğrendinmi diğerleri, daha kolay gelir falan dedi. Genişletmek için tıkla... Ne zamandan beri Python öğreniyorsunuz? Cidden iyi arkadaş kurbanı olmuşsunuz.
Egemenozdemr Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 66 27 Haziran 2020 #20 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Ne zamandan beri Python öğreniyorsunuz? Cidden iyi arkadaş kurbanı olmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... 1,5 haftadır fln şu ana kadar 6 sayfalık bir world belgesi notu aldım 10 saaten fazla ders videosu izlemişimdir. BalikŞuşişi dedi: Diğer dilleri kolay hale getirecek bir dil arıyorsanız C öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O Udemy ders paketini alsam, yeterli olur mu başlangıc seviyesi için.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Ne zamandan beri Python öğreniyorsunuz? Cidden iyi arkadaş kurbanı olmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... 1,5 haftadır fln şu ana kadar 6 sayfalık bir world belgesi notu aldım 10 saaten fazla ders videosu izlemişimdir. BalikŞuşişi dedi: Diğer dilleri kolay hale getirecek bir dil arıyorsanız C öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O Udemy ders paketini alsam, yeterli olur mu başlangıc seviyesi için.