C# dilinde orta seviyeye kadar götürür rahat. Zaten kurs 20 saat ise 5 saati eğitim 15 saatte de canlı olarak oyun yapıyor. Sen de öyle öğreneceksin temelleri öğrendikten sonra.
Ben de oyun motoru ile oyun yapmak istiyorum ama sistemim kötü o yüzden kolaylık olsun diye Python seçtim hem ileride de yazılım alanında okursam yardımcı olur ama siz Unity istiyorsanız C# çünkü ben tam karar veremedim yazılım mühendisliği mi oyun tasarımcısı mı diye.
Oyun yapmayı ve bu konuda ilerlemeyi düşünüyorsanız bence ilk başta Java ile başlayın. Unity zaten Java temelli olduğu için daha kolay anlayacaksınız.
İyi günler.
Oyun yapmayı ve bu konuda ilerlemeyi düşünüyorsanız bence ilk başta Java ile başlayın. Unity zaten Java temelli olduğu için daha kolay anlayacaksınız.
İyi günler.
Ben de Unity ile geliştirmek istiyorum da sistemi kötü alınana kadar Python öğrensem kolaylık olsun diye sonra C# öğrensem olur mu Python paketi aldım Udemy’den.
Ben de Unity ile geliştirmek istiyorum da sistemi kötü alınana kadar Python öğrensem kolaylık olsun diye sonra C# öğrensem olur mu Python paketi aldım Udemy’den.