Unity vs Python

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C# öğrenmek için Unity'ye ihtiyacınız yok. Visual Studio üzerinden de öğrenebilirsiniz. Kaynak kullanımı az. Sisteminiz nedir?

Intel Celeron N2820
4 GB RAM
Intel HD Graphics
Şimdi o zaman C# dilini öğrenerek hem oyun için hem de azıcık ileri dönük bir dil öğreniyorum. Değil mii?
C#’de öyle ama Python’da öyledir. Python birçok uygulamanın yapılmasında kullanılmıştır ve iş yerlerinde Python lazım olabiliyor.

Şimdi o zaman C# dilini öğrenerek hem oyun için hem de azıcık ileri dönük bir dil öğreniyorum. Değil mii?
Evet.
Intel Celeron N2820
4 GB RAM
Intel HD Graphics
Visual Studio'yu maksimum 600MB RAM kullanırken gördüm(Sadece C# kodlaması yaparken. Unity açık değil). Siz de kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Bir denersiniz olmazsa Java öğrenin. O da olmazsa Python öğrenin. Sanırım Python'u da Jupyter Notebook üzerinden öğreniyorsunuz. Python'u da Visual Studio'da çalıştırabilirsiniz. Çıkartırsa işlemciniz sıkıntı çıkartır.

Şuan Python aldım Udemy’den ilk onu öğrenip sonra Java ya da C# öğrensem olur mu? Hem Python çok yaygın ve kolay.

Bende de R5 3600 var bir de işlemci soğutucu ekran kartı ASUS TUF 3 Evo RX 5600 XT sence yetterli olur mu?

Bende de R5 3600 var bir de işlemci soğutucu ekran kartı ASUS TUF 3 Evo RX 5600 XT sence yetterli olur mu?
Unreal Engine gibi güçlü motoru bile rahatça çalıştırır. Korkmanıza hiç gerek yok.
Şuan Python aldım Udemy’den ilk onu öğrenip sonra Java ya da C# öğrensem olur mu? Hem Python çok yaygın ve kolay.
Python kolay değil yazılım biçimi kolay. Yoksa diğerlerinden pek bir farkı yok. Ondan sonra Java öğrenirseniz C# öğrenmeniz kolaylaşır ama yeni bilgisayar almış olursanız direkt olarak C# öğrenin. Bu arada yazım biçimi olarak C# ile Python benzemiyor. Ama mantığı benzer.

Bu yaz içinde alacağız ama alacağımız zamanın bu zamanlara yakın olacağını zannetmiyorum o yüzden ben Python ile devam edeceğim. Önerileriniz için çok teşekkürler.

Unity oyun motorunu indirmek için sitesini bulamadım. atma şansın var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…