Unity vs Unreal Engine Karşılaştırmaları

Güzel bir yazı olmuş hocam elinize sağlık.

Burada çok güzel bir şeye değinmişsiniz, kişinin ihtiyacına göre kullanması gereken oyun motoru da değişebilir. Eksi ve artılarını çıkarıp karar vermek lazım.

Ayrıca bu ikisinden başka bir çok oyun motoru var. Mesela benim kullandığım Godot ya da CryEngine gibi oyun motorları da var.

Aynen öyle hocam.
Hatta genç bir arkadaşımız ara ara gelip oyun motoru yapımına başlayıp geri gidiyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek kişiyle bu işler sağlıklı olmuyor ama bence güzel isler çıkabilir. Konu birden oyun motoru yapımına geldi.

İfadeler: 900
Takım tutar gibi oyun motorunu savunmak hiç mantıklı değil. Sen bir oyun geliştiricisi isen yapacağın işe göre en iyi motoru/dili seçmek her zaman en mantıklıdır. Bu biraz Java kötü öğrenme git Ruby öğren demeye benziyor. Bu programlar yapacağın oyuna/yazılıma göre seçilmelidir, ben bu dili sevmiyorum o yüzden kullanmam demek bana çok saçma geliyor.

Call of Duty Mobile Unity ile yapıldı ayrıca Unity mobil oyunda daha iyidir.
Bakabilirsiniz la casa de papel oyunu yapıldı Play Store'da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…