Unity vs Unreal Engine

Eğitimini sağlam yerlerden aldığın sürece 2 motoru da çözersin. Arkadaşın belirttiği gibi önemli olan senin amacının ne olduğu. Daha çok mobil üzerinde oyun geliştireceksen, Unity'nin mobile desteği Unreal'a göre çok çok fazla. Ama bilgisayar veya konsol için yüksek grafik seviyesinde oyun geliştirmek istiyorsan Unreal Engine. Ayrıca bu motorları kullanan şirketlere eleman olarak da girebilirsin eğer yeterince gelişirsen.
Bu arada Unreal için kaynak tavsiyesinde bulunabilirim.

Hocam çok güzel anlatmissiniz. Ama hala soruma yanit gelmedi ben Unity'de hazır oyunu duzenliyordum. Unreal Engine'de böyle bir imkan var mı ?

Hocam çok güzel anlatmissiniz. Ama hala soruma yanit gelmedi ben Unity'de hazır oyunu duzenliyordum. Unreal Engine'de böyle bir imkan var mı ?
Hazır proje bulduğunuz taktirde istediğiniz her motorda bunu yapabilirsiniz. Unreal Engine içinde paylaşılmış hazır projeler bulunmakta.

Hazır proje bulduğunuz taktirde istediğiniz her motorda bunu yapabilirsiniz. Unreal Engine içinde paylaşılmış hazır projeler bulunmakta.
Unity gibi mi ? Orda Standart Assets'de vardı. Unreal Engine'de araba oyunu var mıdır ?

Bu kanalın videoları fikir verir izlemeni tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…