LorDomates Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 371129 dedi: Hocam çok büyük oyundan kastınız, mesela ben 2D gris, Dead cells tarzında oyun yapmayı düşünüyorum, bunlar büyük oyun mu yoksa 3A oyunlar mı? Genişletmek için tıkla... Unity ile yapılan 3A oyunlar Rust, Assassin's Creed: Idenity tarzı oyunlar. Şirketiniz veya takımınız yoksa Personal sürümü gayet yeterli.
371129 dedi: Hocam çok büyük oyundan kastınız, mesela ben 2D gris, Dead cells tarzında oyun yapmayı düşünüyorum, bunlar büyük oyun mu yoksa 3A oyunlar mı? Genişletmek için tıkla... Unity ile yapılan 3A oyunlar Rust, Assassin's Creed: Idenity tarzı oyunlar. Şirketiniz veya takımınız yoksa Personal sürümü gayet yeterli.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Şubat 2021 #12 Ücretsiz versiyonunda oyunu build edince giriş kısmında "made with Unity" gibi bir şey yazıyor ve birkaç özellik eksik. Ücretsiz versiyonu yasal olarak kendi sitesinden ücretsiz indirilebilir. Unity Real-Time Development Platform | 3D, 2D, VR & AR Engine Create and grow real-time 3D games, apps, and experiences for entertainment, film, automotive, architecture, and more. Get started with Unity today. unity.com
Ücretsiz versiyonunda oyunu build edince giriş kısmında "made with Unity" gibi bir şey yazıyor ve birkaç özellik eksik. Ücretsiz versiyonu yasal olarak kendi sitesinden ücretsiz indirilebilir. Unity Real-Time Development Platform | 3D, 2D, VR & AR Engine Create and grow real-time 3D games, apps, and experiences for entertainment, film, automotive, architecture, and more. Get started with Unity today. unity.com