Arkadaşlar Unity'i yükleyemiyorum bir yerlerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?
Eki Görüntüle 1763245
Eki Görüntüle 1763245
Eki Görüntüle 1763245
Eki Görüntüle 1763245
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Editorü ayrı klasöre indiriyor. Hub içinde olmaz eğer seçmezsen orayı.Hala aynı hatayı veriyor. Ama benim Unity hub klasörümde editor yok.
Kurulumu yani arşivleri indirdiği klasör erişim gerektibiler. Ya yönetici olarak başlat ya da başka indirilecek klasör seç.
O zaman indirilen geçici klasörü değiştir şöyle;Unity Hub'u yönetici olarak başlattım ama olmadı.
Editorü ayrı klasöre indiriyor. Hub içinde olmaz eğer seçmezsen orayı.Hala aynı hatayı veriyor. Ama benim Unity hub klasörümde editor yok.
Editorü ayrı klasöre indiriyor. Hub içinde olmaz eğer seçmezsen orayı.
@Mustafaa1 o zaman sitesinden editor indir, Unityhub'a ekle.
Buradan indirebilirsin;
Yapamaz isen geç Linux'a. Sorun vermez ve çok performanslı çalışır;Buradan indirip öyle yapmaya çalışacağım teşekkür ederim. Yapamazsam eğer rahatsız edebilirimşimdiden kusura bakmayın.
Yapamaz isen geç Linux'a. Sorun vermez ve çok performanslı çalışır;
3.2 GB RAM ile Unity3D Build alma ve Android emulator ile test etme
GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Compositors açık.www.technopat.net
Sorunu çözmeyi başardım. Dediğin gibi Unity editörü indirdim yazma izni verdim. Unity Hub'u yönetici olarak çalıştırdım. Sorunu çözmeyi başardım. Vaktini ayırdığın için teşekkürler. Nasıl çözüm olarak işaretleyebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.