Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 19 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Unity3D performansı Linux'ta nasıldır? Windows'a göre performansı iyi midir kötü müdür?
Merhaba arkadaşlar. Unity3D performansı Linux'ta nasıldır? Windows'a göre performansı iyi midir kötü müdür?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 Performans farkı yok. Fakat Linux'un Windows'a göre masaüstü performansı daha iyi olduğu için hız bakımından biraz daha iyi diyebilirim.
Performans farkı yok. Fakat Linux'un Windows'a göre masaüstü performansı daha iyi olduğu için hız bakımından biraz daha iyi diyebilirim.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 29 Nisan 2023 #3 EldrithcWraith dedi: Performans farkı yok. Fakat Linux'un Windows'a göre masaüstü performansı daha iyi olduğu için hız bakımından biraz daha iyi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Ben tedirgindim ilk başlarda ama çok iyi ve çok stabil.
EldrithcWraith dedi: Performans farkı yok. Fakat Linux'un Windows'a göre masaüstü performansı daha iyi olduğu için hız bakımından biraz daha iyi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Ben tedirgindim ilk başlarda ama çok iyi ve çok stabil.