Unity5 ile mobil odaklı bir oyun geliştiriyorum. İnternet de gördüğüm "Save your game with Binary system" vb. videoları defalarca izledim lakin bir türlü çözemedim. Sorunum oyunda Gameobject ya da Image,Sprite olarak tanımladığım şeyleri kaydetmek.. Sayısal değerleri kayıt edebiliyorum o sorun değil. Neden bu tür şeyleri kaydetmek istediğimi sorarsanız;Adam örneğin bir ev geliştirmesi aldı evin resmi Sprite, "Evi Satın Al" butonu Gameobject adam oyundan çıkıp girdiğinde satın aldığı evin Sprite'si oyunda satın aldığı yer de olması gerekiyor harita üstünde ve Evi Satın Al butonu bir daha çalışmaması gerekiyor kullanıcı oyundan çıkıp girdiğinde sıfırlanıyor her şey aldığı şeyler yok oluyor ve butonlar tekrar geliyor oyun ilk haline dönüyor kısaca.
İstediğim şey video önerisi olan, gösterebilecek,eğitim seti önerebilecek ya da ücretli yapacak kişiler iletişime geçebilir mi yorumlardan ya da özelden?
Not: Açtığım ilk konudur. Kuralları okudum atlamadan yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın uyarır ve yönlendirirseniz dinlerim.