oyuncu81 Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Unity de 2D labirent oyunun dersini arıyorum bulamadım.
3 398708 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 593 Çözümler 8 28 Temmuz 2022 #2 oyuncu81 dedi: Unity de 2D labirent oyunun dersini arıyorum bulamadım. Genişletmek için tıkla... Türkçe kaynak bulamadiysaniz İngilizce yazmayi deneyebilirsiniz "how to make maze Game" gibi şeyler aratabilirsiniz. Konumuza geri dönmek gerekirse İngilizce iyi anlatimi olan ve gelişmeye açik tutan bir eğitim buldum Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
oyuncu81 dedi: Unity de 2D labirent oyunun dersini arıyorum bulamadım. Genişletmek için tıkla... Türkçe kaynak bulamadiysaniz İngilizce yazmayi deneyebilirsiniz "how to make maze Game" gibi şeyler aratabilirsiniz. Konumuza geri dönmek gerekirse İngilizce iyi anlatimi olan ve gelişmeye açik tutan bir eğitim buldum Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et