c0re Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mayıs 2025 #1 Unity'de yaptığım Flappy Bird vari oyun Simulator kısmında telefonlarla deneme yaparken scoreboardun ve highscoreun kaydığını görüyorum, bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim?
Unity'de yaptığım Flappy Bird vari oyun Simulator kısmında telefonlarla deneme yaparken scoreboardun ve highscoreun kaydığını görüyorum, bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.973 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Canvasınızın scale ayarını "Scale With Screen Size" olarak seçip 1080x1920 yapabilirsiniz.
c0re Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mayıs 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Canvasınızın scale ayarını "Scale With Screen Size" olarak seçip 1080x1920 yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok fazla yöntem denedim bu da onlara dahildi ancak çözüm olmadı.
Damon Salvatore dedi: Canvasınızın scale ayarını "Scale With Screen Size" olarak seçip 1080x1920 yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok fazla yöntem denedim bu da onlara dahildi ancak çözüm olmadı.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.973 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 Küçük bir ihtimal ama Unity Remote ile alakalı bir sorun olabilir. APK çıktı alıp deneyebilirsiniz.