emre1035 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #11 Big Sumak dedi: Sanmıyorum. Her rect transformda gözüken şey bu. Bu panelin parent canvas'ının ayarlarını ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz grafik yine yok ama attım. Bu arada günaydın. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 55,9 KB · Görüntüleme: 32
Big Sumak dedi: Sanmıyorum. Her rect transformda gözüken şey bu. Bu panelin parent canvas'ının ayarlarını ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz grafik yine yok ama attım. Bu arada günaydın.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 7 Mayıs 2023 #12 Günaydın. Render modunu Screen Space Camera yapmanın özel bir sebebi var mı? Overlay yapmanı tavsiye ederim.
Günaydın. Render modunu Screen Space Camera yapmanın özel bir sebebi var mı? Overlay yapmanı tavsiye ederim.
emre1035 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #13 Big Sumak dedi: Günaydın. Render modunu Screen Space Camera yapmanın özel bir sebebi var mı? Overlay yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba mesajınızı gördüm ve ovarlay yaptım gerçekten işe yaradı. Güzel bir şekilde çalışıyor. Gerçekten çok teşekkür ederim
Big Sumak dedi: Günaydın. Render modunu Screen Space Camera yapmanın özel bir sebebi var mı? Overlay yapmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba mesajınızı gördüm ve ovarlay yaptım gerçekten işe yaradı. Güzel bir şekilde çalışıyor. Gerçekten çok teşekkür ederim