sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #1 Unity Asset Store'da bulunan ve butonlara koyabileceğimiz resimleri kendim nasıl oluşturabilirim? Yani mesela bu Asset'teki gibi resimleri nasıl kendim oluşturabilirim? Hangi programı kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2022
Unity Asset Store'da bulunan ve butonlara koyabileceğimiz resimleri kendim nasıl oluşturabilirim? Yani mesela bu Asset'teki gibi resimleri nasıl kendim oluşturabilirim? Hangi programı kullanabilirim?
Aliazad34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #2 Adobe Photoshop kullanarak yapabilirsin transparan formatta.
sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #3 Peki ücretsiz bir uygulamada yapabilir miyim?
Aliazad34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #4 sıddııık dedi: Peki ücretsiz bir uygulamada yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü var diye biliyorum Adobe Photoshop'un onun dışında başka fotoğraf düzenleme uygulamaları denenebilir.
sıddııık dedi: Peki ücretsiz bir uygulamada yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü var diye biliyorum Adobe Photoshop'un onun dışında başka fotoğraf düzenleme uygulamaları denenebilir.
sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #5 Tamamdır teşekkür ederim.