arrowbit1 Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar selam. Unity'nin içinden c#'ı açınca "İLİŞTİR" diye bir yazı çıkıyor yukarıda ve C#'da yazdığım kodları F5 ile başlatamıyorum veya çalıştıra basamıyorum. Görselde ki gibi kalıyor böyle. Bunun çözümü var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 34,8 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar selam. Unity'nin içinden c#'ı açınca "İLİŞTİR" diye bir yazı çıkıyor yukarıda ve C#'da yazdığım kodları F5 ile başlatamıyorum veya çalıştıra basamıyorum. Görselde ki gibi kalıyor böyle. Bunun çözümü var mı?
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #2 Package Explorer'dan dosyanın üstüne sağ tıklayıp çalıştırdınız mı ? Artı 0 Eksi
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 8 Ocak 2021 #3 Unity hakkında pek bir bilgim yok fakat Unity'den başlatmayı dener misiniz? Debug çıktıları için Unity'de ayrı bir pencere olmalı. Artı 0 Eksi
Unity hakkında pek bir bilgim yok fakat Unity'den başlatmayı dener misiniz? Debug çıktıları için Unity'de ayrı bir pencere olmalı.
KS KS arrowbit1 Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 391039 dedi: Package Explorer'dan dosyanın üstüne sağ tıklayıp çalıştırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama olmadı hocam. Evilmonster dedi: Unity hakkında pek bir bilgim yok fakat Unity'den başlatmayı dener misiniz? Debug çıktıları için Unity'de ayrı bir pencere olmalı. Genişletmek için tıkla... Maalesef ordan deniyorum zaten :/ Artı 0 Eksi
391039 dedi: Package Explorer'dan dosyanın üstüne sağ tıklayıp çalıştırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama olmadı hocam. Evilmonster dedi: Unity hakkında pek bir bilgim yok fakat Unity'den başlatmayı dener misiniz? Debug çıktıları için Unity'de ayrı bir pencere olmalı. Genişletmek için tıkla... Maalesef ordan deniyorum zaten :/
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 8 Ocak 2021 #5 arrowbit1 dedi: Maalesef ordan deniyorum zaten :/ Genişletmek için tıkla... Visual Studio'yu Unity'den değil, projeyi direkt Unity içinden başlatın. Eğer bunu zaten denediyseniz bilmiyorum. Artı 0 Eksi
arrowbit1 dedi: Maalesef ordan deniyorum zaten :/ Genişletmek için tıkla... Visual Studio'yu Unity'den değil, projeyi direkt Unity içinden başlatın. Eğer bunu zaten denediyseniz bilmiyorum.