Çözüldü Unity'de "collab dosyası arşivlenmiş" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kuşçu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, Unity'de collabtan dosya indirmek istediğimde görselde gözüken hatalar çıkıyor, sorun şu ki dosya arşivli falan değil, dashboardda hatta arşivleyip geri normale çevirdim yine düzelmedi.(Tüm projelerimde aynı hatayı alıyorum.)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (19).png
    254,8 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba konuyu şimdi gördüm. Unity Collaborate servisini tamamen Plastic SCM'e taşıdı. Projeyi Plastic SCM'e geçirerek işlem yapabilirsin. Bunun için Services kısmından Collaborate'i kapatıp window sekmesinden Plastic'i aktif hale getirmen gerekiyor.

Geçiş işlemi bazı Unity versiyonlarında problemli olduğu için kendi denediğim versiyon olan 2020.3.30F1 versiyonunu kullanmanı tavsiye ederim.
Merhaba konuyu şimdi gördüm. Unity Collaborate servisini tamamen Plastic SCM'e taşıdı. Projeyi Plastic SCM'e geçirerek işlem yapabilirsin. Bunun için Services kısmından Collaborate'i kapatıp window sekmesinden Plastic'i aktif hale getirmen gerekiyor.

Geçiş işlemi bazı Unity versiyonlarında problemli olduğu için kendi denediğim versiyon olan 2020.3.30F1 versiyonunu kullanmanı tavsiye ederim.

Çözüm
Tamam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…