P pikopi Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ocak 2024 #1 Unity'de eklediğim nesne diğer nesnenin içinden geçiyor collider eklememe rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her seyi denedim.
Unity'de eklediğim nesne diğer nesnenin içinden geçiyor collider eklememe rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her seyi denedim.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.786 Çözümler 22 14 Ocak 2024 #2 pikopi dedi: Unity'de eklediğim nesne diğer nesnenin içinden geçiyor collider eklememe rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her seyi denedim. Genişletmek için tıkla... İki objedede var mı collider? Artı 0 Eksi
pikopi dedi: Unity'de eklediğim nesne diğer nesnenin içinden geçiyor collider eklememe rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her seyi denedim. Genişletmek için tıkla... İki objedede var mı collider?
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 pikopi dedi: Unity'de eklediğim nesne diğer nesnenin içinden geçiyor collider eklememe rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her seyi denedim. Genişletmek için tıkla... Çarpışmaları kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. "Unity çarpışma kontrolü" diye aratarak kaynaklara ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
pikopi dedi: Unity'de eklediğim nesne diğer nesnenin içinden geçiyor collider eklememe rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim? Her seyi denedim. Genişletmek için tıkla... Çarpışmaları kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. "Unity çarpışma kontrolü" diye aratarak kaynaklara ulaşabilirsiniz.