Çözüldü Unity'de İnput Değerinin Silinmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DtEray

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Uygulamamda input var. Geri tuşuna basınca içindekileri siliyor. Ben silmemesini istiyorum. Aşağıdaki gibi kodu hazırladım. Ama method bağlama işini yapamadım. NoFunction yazan yerin yanındaki yere tıklıyorum. Metodu göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Kod:
InputField inputField;

void Start()
{
    inputField = GetComponent<InputField>();
}

public void OnValueChanged()
{
    inputField.MoveTextEnd(false);
}
input.PNG

Çözüm
Sahnede boş bir gameobject oluşturun. Sonra bu boş gameobject’e oluşturduğunuz scripti atayın. Sonrasında ise paylaştığınız görselde RuntimeOnly yazısı altındaki none yazan yere bu boş gameobject’i sürükleyip bırakın. No function yazan yere methodlarınız gelecektir. Oradan seçip devam edebilirsiniz
Sahnede boş bir gameobject oluşturun. Sonra bu boş gameobject’e oluşturduğunuz scripti atayın. Sonrasında ise paylaştığınız görselde RuntimeOnly yazısı altındaki none yazan yere bu boş gameobject’i sürükleyip bırakın. No function yazan yere methodlarınız gelecektir. Oradan seçip devam edebilirsiniz

Çözüm

Çok teşekkür ediyorum. Kaç saattir bunu çözemeye çalışıyordum. 🥺

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı