flaireex Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #1 Merhaba, güncel olarak Unity 2022 indirdim fakat giriş yapmaya çalışırken lisans hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 3,8 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Merhaba, güncel olarak Unity 2022 indirdim fakat giriş yapmaya çalışırken lisans hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 26 Aralık 2022 #2 flaireex dedi: Merhaba, güncel olarak Unity 2022 indirdim fakat giriş yapmaya çalışırken lisans hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... gecerli lisans degil diyor lisansınızı aktif etmenizi istiyor.
flaireex dedi: Merhaba, güncel olarak Unity 2022 indirdim fakat giriş yapmaya çalışırken lisans hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... gecerli lisans degil diyor lisansınızı aktif etmenizi istiyor.
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 26 Aralık 2022 #3 Unity Hub'da lisans bölümü vardı tam yerini hatırlamıyorum oradan ücretsiz lisansı seçip dener misin?
Unity Hub'da lisans bölümü vardı tam yerini hatırlamıyorum oradan ücretsiz lisansı seçip dener misin?
flaireex Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 AhmetKnKc dedi: Unity Hub'da lisans bölümü vardı tam yerini hatırlamıyorum oradan ücretsiz lisansı seçip dener misin? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.
AhmetKnKc dedi: Unity Hub'da lisans bölümü vardı tam yerini hatırlamıyorum oradan ücretsiz lisansı seçip dener misin? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler.