M Mirza12 Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Unity'de bir oyuna başladım araba için tekerlek yapmak istiyorum oklar hep ayrı yerde positionu 0, 0, 0 yapıyorum çok ayrı bir yere gidiyor gerçekten çok sinir oldum projeyi kapatmakta istemiyorum.
Unity'de bir oyuna başladım araba için tekerlek yapmak istiyorum oklar hep ayrı yerde positionu 0, 0, 0 yapıyorum çok ayrı bir yere gidiyor gerçekten çok sinir oldum projeyi kapatmakta istemiyorum.
DCarmen Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 Sorunu anlamadım, hangi oklar?
M Mirza12 Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 DCarmen dedi: Sorunu anlamadım, hangi oklar? Genişletmek için tıkla... bu unityde nesneleri x,y,z açılarında taşımak için olan oklar ve
DCarmen dedi: Sorunu anlamadım, hangi oklar? Genişletmek için tıkla... bu unityde nesneleri x,y,z açılarında taşımak için olan oklar ve
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 En üste pivot falan olması lazım bir SS at bana göstereyim.
M Mirza12 Femtopat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 Nor0 dedi: En üste pivot falan olması lazım bir SS at bana göstereyim. Genişletmek için tıkla... Kanka pivot Center yapıyorum ama objeler yine de çok kayıyor yani sadecde okun yeri değişiyor bir işe yaramıyor diyebilirim.
Nor0 dedi: En üste pivot falan olması lazım bir SS at bana göstereyim. Genişletmek için tıkla... Kanka pivot Center yapıyorum ama objeler yine de çok kayıyor yani sadecde okun yeri değişiyor bir işe yaramıyor diyebilirim.