Satisfying Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 Yer Ankara 26 Ekim 2019 #11 Ahmet_batuhan_9 dedi: Ya ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Şu an Python öğreniyorum, gorüntü işleme için. Yakın zamanda oyun yapmak gibi bir planım yok.
Ahmet_batuhan_9 dedi: Ya ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Şu an Python öğreniyorum, gorüntü işleme için. Yakın zamanda oyun yapmak gibi bir planım yok.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 8 Mart 2020 #12 Satisfying dedi: Şu an Python öğreniyorum, gorüntü işleme için. Yakın zamanda oyun yapmak gibi bir planım yok. Genişletmek için tıkla... Aaa o benim eski hesap. Telefon bozulunca yeni hesap açmak zorunda kaldım. O kadar emek ettim attopat yapmış idim.
Satisfying dedi: Şu an Python öğreniyorum, gorüntü işleme için. Yakın zamanda oyun yapmak gibi bir planım yok. Genişletmek için tıkla... Aaa o benim eski hesap. Telefon bozulunca yeni hesap açmak zorunda kaldım. O kadar emek ettim attopat yapmış idim.
Satisfying Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 Yer Ankara 9 Mart 2020 #13 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Aaa o benim eski hesap. Telefon bozulunca yeni hesap açmak zorunda kaldım. O kadar emek ettim attopat yapmış idim. Genişletmek için tıkla...
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Aaa o benim eski hesap. Telefon bozulunca yeni hesap açmak zorunda kaldım. O kadar emek ettim attopat yapmış idim. Genişletmek için tıkla...
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 9 Mart 2020 #14 LibGdx yazarak araştır bakalım, neler çıkacak?