Unity'de oyunda belirli bir yerde araç oluşturma nasıl yapılır?

zelrayn

Femtopat
Daha fazla  
Unity oyunda bir yerden araç spawnlamasını istiyorum ve o araca çarptıgında yenilmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Ve altın toplayarak araç için geliştirme malzemesi nasıl yaparım?

Oyunu 2 boyutlu mu yapıyorsun 3 boyutlu mu?

Instantiate metoduna bakmalısın. Instantiate metodu vector olarak pozisyon değeri alır. Arabayı prefab yap ve instantiate et. Pozisyonun dinamik olarak faklı olmasını istiyorsan da “karakterin z yönünde 10 birim ilerisinde” şeklinde mantığını kurabilirsin

Yani bu oyun gibi ama altınlarla karakter ve harita açmak istiyorum. Araba geliştirme gibi.
evet ama sonradan dediğim gibi altınlarla harita araç geliştime istiyorum

Son düzenleme:
Yani bu oyun gibi ama altınlarla karakter ve harita açmak istiyorum. Araba geliştirme gibi.

evet ama sonradan dediğim gibi altınlarla harita araç geliştime istiyorum
Hocam kuura bakmayın ama bu dediğiniz şey Technopat'tan insanlara sorup yapabileceğiniz bir şey değil.Kendiniz yapmalısınız.

Hocam kuura bakmayın ama bu dediğiniz şey Technopat'tan insanlara sorup yapabileceğiniz bir şey değil.Kendiniz yapmalısınız.
peki harita grafiği çok kötü gözüküyor ama assetsin grafiği kötü değil
bide oyunu gitgide nasıl hızlandırcaz

Peki harita grafiği çok kötü gözüküyor ama assetsin grafiği kötü değil.
Bir de oyunu gitgide nasıl hızlandırcaz.

Dostum birilerine sorarak cevap alman çok zor. Yapmayı istediğin şeyi YouTube'a yaz Google'a yaz olmadı bulamadın İngilizce yazmayı dene. Bu şekilde zor.

Dostum birilerine sorarak cevap alman çok zor. Yapmayı istediğin şeyi YouTube'a yaz Google'a yaz olmadı bulamadın İngilizce yazmayı dene. Bu şekilde zor.
tmm yaptım zaten grafiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…