Çözüldü Unity'de projeyi tamamen silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimt0

Decapat
Daha fazla  
Projemi açtım içinde bayağı uğraştım ettim assetler yükledim ettim ama kaldırmak istediğimde resimdeki gibi diyor. Tamamen silemiyor muyum? Nasıl tamamen silebilirim?

Ya da yüklediğim assetleri nasıl silebilirim? Aslında siliyorum ama yani silinmemiş gibi bir türlü yapamadım. O yüzden temiz başlangıç yapmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-16 152111.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
Çözüm
Projenin yanındaki 3 noktaya tıklayıp gezginde göster deyin. Açılan klasörü sildikten sonra yine 3 noktaya tıklayın ve proje listesinden kaldır deyin.
Bu projeyi Unity Hub'da listeden silmeniz işe yaramaz. Sadece listeden kaldırır. Ama PC'den direkt dosyayı bulun oradan silin o işe yarayabilir.

Bu projeyi Unity Hub'da listeden silmeniz işe yaramaz. Sadece listeden kaldırır. Ama PC'den direkt dosyayı bulun oradan silin o işe yarayabilir.
Teşekkürler. Peki assetleri silmenin yolu var mı o "assets" kısmından kaldırsam tamamen kalkar mı? Çok fazla var. Yeniden yüklerim sorun yok. Ama istemediğim ve projenin içine eden assetler de var

Projenin yanındaki 3 noktaya tıklayıp gezginde göster deyin. Açılan klasörü sildikten sonra yine 3 noktaya tıklayın ve proje listesinden kaldır deyin.

Çözüm
Teşekkürler. Peki assetleri silmenin yolu var mı o "assets" kısmından kaldırsam tamamen kalkar mı? Çok fazla var. Yeniden yüklerim sorun yok. Ama istemediğim ve projenin içine eden assetler de var
Assetleri silebilirsin, import ettiğin asset klasörünü silmen yeterli.

Hocam artık Onedrive'den gına geldi. Ekran görüntüsü bile aldırmıyordu daha yeni uygulama fırsatım oldu. 4,9GB'dan 3,1'e indi sırf o klasörü silince Muhtemelen OneDrive'yi de sileceğim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…