S St_sayko Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 10 20 Nisan 2024 #1 Proje ödevim için Unity'den oyun yapmam lazım. İlk defa kullanıyorum zaten ama sahne kısmı oyun kısmına yansımıyor, nasıl yansıtabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Proje ödevim için Unity'den oyun yapmam lazım. İlk defa kullanıyorum zaten ama sahne kısmı oyun kısmına yansımıyor, nasıl yansıtabilirim?
O OrionConstellation Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Kamera konumunu geriye alabilirsin, büyük ihtimalle backgroundun kameranın arkasında duruyor.
S St_sayko Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 10 20 Nisan 2024 #3 OrionConstellation dedi: Kamera konumunu geriye alabilirsin, büyük ihtimalle backgroundun kameranın arkasında duruyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım peki ?
OrionConstellation dedi: Kamera konumunu geriye alabilirsin, büyük ihtimalle backgroundun kameranın arkasında duruyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım peki ?
O OrionConstellation Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 scenede 2d yazan yere tıkla, 3d yap, sonra hiearcyde main cameradaki positionu geriye al,
S St_sayko Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 10 20 Nisan 2024 #5 OrionConstellation dedi: Scenede 2D yazan yere tıkla, 3D yap, sonra hiearcyde main cameradaki positionu geriye al, Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ve bir sorum daha var C# ile script oluşturuyorum ama Unity için olan kodları ve kütüphanesini de algılamıyor neden acaba?
OrionConstellation dedi: Scenede 2D yazan yere tıkla, 3D yap, sonra hiearcyde main cameradaki positionu geriye al, Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ve bir sorum daha var C# ile script oluşturuyorum ama Unity için olan kodları ve kütüphanesini de algılamıyor neden acaba?
leben Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #6 St_sayko dedi: Çok teşekkür ederim ve bir sorum daha var C# ile script oluşturuyorum ama Unity için olan kodları ve kütüphanesini de algılamıyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Üstteki seçeneklerden "Edit > Preferences > External Tools" sırayla tıklayın. Sonra "External Script Editor" kısmından kullandığınız editörü seçin. Dosyayı kapatıp tekrar açın.
St_sayko dedi: Çok teşekkür ederim ve bir sorum daha var C# ile script oluşturuyorum ama Unity için olan kodları ve kütüphanesini de algılamıyor neden acaba? Genişletmek için tıkla... Üstteki seçeneklerden "Edit > Preferences > External Tools" sırayla tıklayın. Sonra "External Script Editor" kısmından kullandığınız editörü seçin. Dosyayı kapatıp tekrar açın.