typre07 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 65 19 Temmuz 2023 #1 Unity'deki scene ekranı tamamen gri oldu nasıl düzeltirim?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 typre07 dedi: Unity'deki scene ekranı tamamen gri oldu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Projenizi kaydedip kapatıp açmayı denediniz mi?
typre07 dedi: Unity'deki scene ekranı tamamen gri oldu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Projenizi kaydedip kapatıp açmayı denediniz mi?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 19 Temmuz 2023 #3 Grid'i kapatmissiniz sanirim. Resimde gosterdigim ikona tiklamayi deneyin. Gokyuzu gozukuyor mu?
typre07 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 65 19 Temmuz 2023 #4 Stereo.Luigi99 dedi: Projenizi kaydedip kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Unity'de henüz acemiyim, sanırım yanlış bir tuşa bastığım için böyle oldu. Yeni bir proje oluşturdum şu anda bir sıkıntı yok. Big Sumak dedi: Grid'i kapatmissiniz sanirim. Resimde gosterdigim ikona tiklamayi deneyin. Gokyuzu gozukuyor mu? Eki Görüntüle 1868098 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim sayenizde.
Stereo.Luigi99 dedi: Projenizi kaydedip kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Unity'de henüz acemiyim, sanırım yanlış bir tuşa bastığım için böyle oldu. Yeni bir proje oluşturdum şu anda bir sıkıntı yok. Big Sumak dedi: Grid'i kapatmissiniz sanirim. Resimde gosterdigim ikona tiklamayi deneyin. Gokyuzu gozukuyor mu? Eki Görüntüle 1868098 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim sayenizde.