Unity'de sonsuz oyun yapımı

mrht1234

Hectopat
Yer
Edirne/Merkez
Daha fazla  
Merhabalar ben Unity öğrenen biri olarak Unity'de nasıl sonsuz oyun yapılacağını merak ediyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Unity'de spawner kodlayabilirsiniz. En basidinden örnek vermek gerekirse Flappy Bird, İnternette bir sürü eğitimi mevcut.

Merhabalar ben Unity öğrenen biri olarak Unity'de nasıl sonsuz oyun yapılacağını merak ediyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Hocam çok basit bir dögüyle yapılır fakat 2D olur genelde böyle oyunlar, internette tek tek istediğiniz şeyleri İngilizce şekilde aratın bulursunuz.

Bunu kod ile yapabilirsiniz YouTube'da AT0m diye bir kanal var onun tek videoda oyun yapmak adlı videosunu izleyebilirsin.
Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Brackeys kanalını da incelemenizi tavsiye ederim.

Peki'ya bu spawnla'rı farklı farklı yerlerden gelmesini sağlayabilir miyiz eğer bilen varsa lütfen kodunu cevap olarak mesajdan atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Yapılabilir. Minecraft'da ki gibi chunklama yöntemi ile sürekli lord/unload yapabilirsiniz mapleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…