cagatay_kilinc_01 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #11 TheAny dedi: Filled tip zamanlayıcının type'ına göre oluşturman lazım scripttede timer'ı. Proje dosyalarını atarsan bir ara indirip bakarım. Unity kurulu değil bilgisayarımda. Bilmiyorum typelar neler vs. Genişletmek için tıkla... C#:Panoya kopyala Timer timer; bu kod C#:Panoya kopyala using System.Threading; bu olmadan çalışmıyor ama kursdaki hoca system threading olmadan yazınca çalışıyor nasıl oluyor anlamadım.
TheAny dedi: Filled tip zamanlayıcının type'ına göre oluşturman lazım scripttede timer'ı. Proje dosyalarını atarsan bir ara indirip bakarım. Unity kurulu değil bilgisayarımda. Bilmiyorum typelar neler vs. Genişletmek için tıkla... C#:Panoya kopyala Timer timer; bu kod C#:Panoya kopyala using System.Threading; bu olmadan çalışmıyor ama kursdaki hoca system threading olmadan yazınca çalışıyor nasıl oluyor anlamadım.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.047 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Haziran 2024 #12 cagatay_kilinc_01 dedi: C#:Panoya kopyala Timer timer; bu kod C#:Panoya kopyala using System.Threading; bu olmadan çalışmıyor ama kursdaki hoca system threading olmadan yazınca çalışıyor nasıl oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir timer kullaniyordur. Kendi yazmıştır, belki usingler gözükmüyordur. Bilmiyorum.
cagatay_kilinc_01 dedi: C#:Panoya kopyala Timer timer; bu kod C#:Panoya kopyala using System.Threading; bu olmadan çalışmıyor ama kursdaki hoca system threading olmadan yazınca çalışıyor nasıl oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir timer kullaniyordur. Kendi yazmıştır, belki usingler gözükmüyordur. Bilmiyorum.
cagatay_kilinc_01 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #13 TheAny dedi: Farklı bir timer kullaniyordur. Kendi yazmıştır, belki usingler gözükmüyordur. Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sınıf hatasından kaynaklanıyormuş reis düzelttim sağol yardımların için
TheAny dedi: Farklı bir timer kullaniyordur. Kendi yazmıştır, belki usingler gözükmüyordur. Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sınıf hatasından kaynaklanıyormuş reis düzelttim sağol yardımların için