İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Unity'de bir oyun yaptım iOS Build'i alamadım Windows kullanıyorum IPhone'ye erişebilirim ama macosa erişemem nasıl yaparım?
Unity'de bir oyun yaptım iOS Build'i alamadım Windows kullanıyorum IPhone'ye erişebilirim ama macosa erişemem nasıl yaparım?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Mayıs 2024 #2 İsa Mavzer dedi: Unity'de bir oyun yaptım iOS Build'i alamadım Windows kullanıyorum IPhone'ye erişebilirim ama macosa erişemem nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... MacinCloud - Rent a Mac in the Cloud! - Mac in Cloud ve iOS Project Builder for Windows | Utilities Tools | Unity Asset Store ikisinden birini deneyebilirsin. Sanal makineye mac yüklemek mümkün.
İsa Mavzer dedi: Unity'de bir oyun yaptım iOS Build'i alamadım Windows kullanıyorum IPhone'ye erişebilirim ama macosa erişemem nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... MacinCloud - Rent a Mac in the Cloud! - Mac in Cloud ve iOS Project Builder for Windows | Utilities Tools | Unity Asset Store ikisinden birini deneyebilirsin. Sanal makineye mac yüklemek mümkün.