I IBeratI Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Unity'den yapmış olduğum oyunu Build yapmama rağmen o klasörü başka bilgisayara aktardığımda oyun açılmıyor hata veriyor.
Unity'den yapmış olduğum oyunu Build yapmama rağmen o klasörü başka bilgisayara aktardığımda oyun açılmıyor hata veriyor.
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 5 Mayıs 2025 #2 Hangi klasörleri başka bilgisayarda açmaya çalışıyorsunuz?
I IBeratI Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 exe dosyasını açmaya çalışıyorum ama olmuyor hata veriyor ozgurorak dedi: Hangi klasörleri başka bilgisayarda açmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
exe dosyasını açmaya çalışıyorum ama olmuyor hata veriyor ozgurorak dedi: Hangi klasörleri başka bilgisayarda açmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.553 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mayıs 2025 #4 IBeratI dedi: exe dosyasını açmaya çalışıyorum ama olmuyor hata veriyor Genişletmek için tıkla... Sadece exe dosyasını değil bütün klasörü atmanız gerekiyor
IBeratI dedi: exe dosyasını açmaya çalışıyorum ama olmuyor hata veriyor Genişletmek için tıkla... Sadece exe dosyasını değil bütün klasörü atmanız gerekiyor