tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Unity'le oyun yapmayı öğrenmek istiyorum ama sıkılıyorum. Öğrenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapmam lazım?
Unity'le oyun yapmayı öğrenmek istiyorum ama sıkılıyorum. Öğrenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapmam lazım?
B BenFuro Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 289 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #2 Ertelemeyi bırakıp başlamalısın
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 2 Nisan 2021 #3 Eğer o oyunu yaparsan sana gelecek övgüleri düşün hatta belki o oyun sana para bile kazandırır bunları düşün.
Eğer o oyunu yaparsan sana gelecek övgüleri düşün hatta belki o oyun sana para bile kazandırır bunları düşün.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Nisan 2021 #4 tkg dedi: Unity'le oyun yapmayı öğrenmek istiyorum ama sıkılıyorum. Öğrenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ertelememen lazım. Bu işe özel değil, her şeyde. Erteleyen kaybeder. İradeni kontrol etmeye çalış.
tkg dedi: Unity'le oyun yapmayı öğrenmek istiyorum ama sıkılıyorum. Öğrenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ertelememen lazım. Bu işe özel değil, her şeyde. Erteleyen kaybeder. İradeni kontrol etmeye çalış.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 2 Nisan 2021 #5 Yapılmak istenmeyen şey ertelenir. Vakit bulamıyorsanız ayrı ancak zamanınız olduğu halde erteliyorsanız çok da istemiyorsunuz demektir.
Yapılmak istenmeyen şey ertelenir. Vakit bulamıyorsanız ayrı ancak zamanınız olduğu halde erteliyorsanız çok da istemiyorsunuz demektir.
tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #6 The Anorak dedi: Yapılmak istenmeyen şey ertelenir. Vakit bulamıyorsanız ayrı ancak zamanınız olduğu halde erteliyorsanız çok da istemiyorsunuz demektir. Genişletmek için tıkla... Ben oyun yapmayı çok istiyorum ama oyun oynamak daha çazip geliyor. Bir de ben eylenceye çok düşkün bir insanım, yazılımla ilgili ardünyo falan yapmışlığım var.
The Anorak dedi: Yapılmak istenmeyen şey ertelenir. Vakit bulamıyorsanız ayrı ancak zamanınız olduğu halde erteliyorsanız çok da istemiyorsunuz demektir. Genişletmek için tıkla... Ben oyun yapmayı çok istiyorum ama oyun oynamak daha çazip geliyor. Bir de ben eylenceye çok düşkün bir insanım, yazılımla ilgili ardünyo falan yapmışlığım var.
oyuncu81 Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #7 tkg dedi: Unity'le oyun yapmayı öğrenmek istiyorum ama sıkılıyorum. Öğrenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bu adam benim gibi hocam bende boyleyim oyuna başlıyorum kodları yazıyorum kodlar yanlış oluyor
tkg dedi: Unity'le oyun yapmayı öğrenmek istiyorum ama sıkılıyorum. Öğrenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bu adam benim gibi hocam bende boyleyim oyuna başlıyorum kodları yazıyorum kodlar yanlış oluyor
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #8 oyuncu81 dedi: Bu adam benim gibi hocam bende boyleyim oyuna başlıyorum kodları yazıyorum kodlar yanlış oluyor Genişletmek için tıkla... Pes etme dostum. Kimse annesini karnından çıktığında Oyun yapmayı bilmiyordu. Devam et. Bir de bakmışsın sen milletin sorunlarıyla ilgileniyorsun
oyuncu81 dedi: Bu adam benim gibi hocam bende boyleyim oyuna başlıyorum kodları yazıyorum kodlar yanlış oluyor Genişletmek için tıkla... Pes etme dostum. Kimse annesini karnından çıktığında Oyun yapmayı bilmiyordu. Devam et. Bir de bakmışsın sen milletin sorunlarıyla ilgileniyorsun