H hikerak Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba. Üniversitede öğrenciyim. Günlük kullanım ve notlar icin tablet almak istiyorum. Aklımda Apple iPad 11. nesil A16 var. Artıları eksileri nelerdir? Başka bir öneriniz var mı? 4 5 yil isimi görür mü?
Merhaba. Üniversitede öğrenciyim. Günlük kullanım ve notlar icin tablet almak istiyorum. Aklımda Apple iPad 11. nesil A16 var. Artıları eksileri nelerdir? Başka bir öneriniz var mı? 4 5 yil isimi görür mü?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Ben de almayı planlıyorum Android almaktansa iPad almak çok daha iyi gibi geliyor. Ömürlük gibi. Bir de ekosistem yapabildiğim için iyi oluyor.
Ben de almayı planlıyorum Android almaktansa iPad almak çok daha iyi gibi geliyor. Ömürlük gibi. Bir de ekosistem yapabildiğim için iyi oluyor.
H hikerak Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Soraka Kajmer dedi: Ben de almayı planlıyorum Android almaktansa iPad almak çok daha iyi gibi geliyor. Ömürlük gibi. Bir de ekosistem yapabildiğim için iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim başka Apple cihazım yok ama yine de ipad daha mantıklı geliyor
Soraka Kajmer dedi: Ben de almayı planlıyorum Android almaktansa iPad almak çok daha iyi gibi geliyor. Ömürlük gibi. Bir de ekosistem yapabildiğim için iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim başka Apple cihazım yok ama yine de ipad daha mantıklı geliyor
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 hikerak dedi: Benim başka Apple cihazım yok ama yine de ipad daha mantıklı geliyor Genişletmek için tıkla... Çizim için çok fazla, çok farklı marka tabletler için kullandım. iPadler kalemle yazı yazmak ve çizim için diğer markalardan 3 4 adım öndeler. Bütçe problem yaratmıyorsa iPad almanız sizin için daha iyi olur.
hikerak dedi: Benim başka Apple cihazım yok ama yine de ipad daha mantıklı geliyor Genişletmek için tıkla... Çizim için çok fazla, çok farklı marka tabletler için kullandım. iPadler kalemle yazı yazmak ve çizim için diğer markalardan 3 4 adım öndeler. Bütçe problem yaratmıyorsa iPad almanız sizin için daha iyi olur.
H hikerak Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 draco1337 dedi: Çizim için çok fazla, çok farklı marka tabletler için kullandım. iPadler kalemle yazı yazmak ve çizim için diğer markalardan 3 4 adım öndeler. Bütçe problem yaratmıyorsa iPad almanız sizin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ipad 11.nesil de uzun yıllar isimi görür mü sizce
draco1337 dedi: Çizim için çok fazla, çok farklı marka tabletler için kullandım. iPadler kalemle yazı yazmak ve çizim için diğer markalardan 3 4 adım öndeler. Bütçe problem yaratmıyorsa iPad almanız sizin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ipad 11.nesil de uzun yıllar isimi görür mü sizce
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 hikerak dedi: Ipad 11.nesil de uzun yıllar isimi görür mü sizce Genişletmek için tıkla... Çok yeterli bi tablet, yanına bir de kalem alırsanız tadından yenmez. İnternette baktığımda ise kronik bi problemi yok gibi duruyor.
hikerak dedi: Ipad 11.nesil de uzun yıllar isimi görür mü sizce Genişletmek için tıkla... Çok yeterli bi tablet, yanına bir de kalem alırsanız tadından yenmez. İnternette baktığımda ise kronik bi problemi yok gibi duruyor.
H hikerak Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #7 draco1337 dedi: Çok yeterli bi tablet, yanına bir de kalem alırsanız tadından yenmez. İnternette baktığımda ise kronik bi problemi yok gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Kalem olarak 1.nesil ve usb c modelini destekliyor. Sizce hangisi daha mantıklı
draco1337 dedi: Çok yeterli bi tablet, yanına bir de kalem alırsanız tadından yenmez. İnternette baktığımda ise kronik bi problemi yok gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Kalem olarak 1.nesil ve usb c modelini destekliyor. Sizce hangisi daha mantıklı
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #8 hikerak dedi: Kalem olarak 1.nesil ve USB C modelini destekliyor. Sizce hangisi daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Yani yazı yazmak için kullanacaksanız ikisinin de farkını çok hissetmezsiniz. Ucuz olan daha mantıklı olur.
hikerak dedi: Kalem olarak 1.nesil ve USB C modelini destekliyor. Sizce hangisi daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Yani yazı yazmak için kullanacaksanız ikisinin de farkını çok hissetmezsiniz. Ucuz olan daha mantıklı olur.
H hikerak Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #9 draco1337 dedi: Yani yazı yazmak için kullanacaksanız ikisinin de farkını çok hissetmezsiniz. Ucuz olan daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
draco1337 dedi: Yani yazı yazmak için kullanacaksanız ikisinin de farkını çok hissetmezsiniz. Ucuz olan daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #10 hikerak dedi: Teşekkür ederim hocam Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi forumlar.