Universite icin MacBook tavsiyesi

Hocam Apple şart değil sadece iOS sistemi denemek istiyorum.
Şart değil diyorsanız benim de şu an almayı düşündüğüm Huawei matebook 14 ultra 7 var. 37bin TL ye geliyor. 16gb ram 1tb ssd. Ama yükseltme seçeneği yok. Beni düşündüren nokta bu

Şart değil diyorsanız benim de şu an almayı düşündüğüm Huawei Matebook 14 Ultra 7 var. 37bin TL'ye geliyor. 16 GB RAM 1TB SSD. Ama yükseltme seçeneği yok. Beni düşündüren nokta bu.

Hocam link atabilir misiniz?

Şart değil diyorsanız benim de şu an almayı düşündüğüm Huawei matebook 14 ultra 7 var. 37bin TL ye geliyor. 16gb ram 1tb ssd. Ama yükseltme seçeneği yok. Beni düşündüren nokta bu
Cihaz bu daha iyi gibi duruyor

Hocam link atabilir misiniz?

Cihaz bu daha iyi gibi duruyor

AMB14MERT kupon kodu 3bin TL indirim veriyor. Mouse ve çanta hediyesi var.

Asus ZenBook ultra 7 ye baktım. Bu özelliklerde 47bin TL fiyatı var. Bana çok geldi

Siz gerçi 16 inç bakıyordunuz. O kısmı atlamışım. D16 modeli daha uygun olur size

D16 evet. Mantıklı fakat 60 Hz ekranı var biraz daha geliştirilmeye uygunmuş en kötü 75-120 olsaydı keşke.

D16 evet. Mantıklı fakat 60 Hz ekranı var biraz daha geliştirilmeye uygunmuş en kötü 75-120 olsaydı keşke.
Daha küçük ekranlı alıp harici monitör kullanmayı düşündünüz mü ? Taşıma açısından çok büyük avantaj sağlıyor çünkü 13-14 inç olanlar

Bahsettiğiniz özelliklere uygun olarak 15 inç MacBook Air bakabilirsiniz. Pt'de öğrenci indirimiyle bütçeniz uygun gözüküyor. SSD Mac'lerde çok fiyat arttırıyor onu düşük tutup. Harici SSD ya da iCloud çözümüne bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…