Universiteden alınmış Windows kodunu kullanmak

Skorpi

Megapat
Bir abimiz var üniversiteden mezun olmuş fakat halen girebiliyor üniversitede oluşturulan hesabina. Bazı üniversitelerde Windows'un bazı sürümleri ücretsiz ve lisanslı. Ben abimizden Windows 7 Pro 64'Bit ISO dosyasini ve de lisans kodunu istedim. Bana attı sağ olsun. Şimdi bu orijinal Windows 7 midir? El değmemiş malum sitelerdekilerine guven olmuyor. Orijinal ise su an PC yok fakat aldığımda abimizin verdiği lisans kodunu kullansam sonra PC sattip yeni PC'de tekrar kullansam kullanabilir miyim?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Dosya Ekleri

• IMG-20200307-WA0004.jpg
    IMG-20200307-WA0004.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20200310-WA0000-1.jpg
    IMG-20200310-WA0000-1.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 26
Microsoft’un üniversiteler ile anlaşması var sanırım sadece Windows değil office vb. gibi uygulamaları öğrenciler ücretsiz ve lisanlı olarak kullanabiliyor.

AOF kaydı sayesinde Windows 8.1 Industry Pro yu uzun süre kullandım. Sistemi değiştirdikten sonra da aynı key ile sıkıntı çıkmadı.
ISO içeriğinden şüphe ediyorsanız. Microsoft'tan da indirebilirsiniz. Ancak bu ingilizce. Windows Update'den Türkçe dili eklersiniz.
https://download.microsoft.com/down...r_escrow_CLIENT_PROFESSIONAL_x64FRE_en-us.iso
Yada direkt bu uygulamadan Windows 7 (2018) 64 bit indirebilirsiniz. Yine yukarıdaki adresten indiriyor. Windows ve Office ISO İndirme Aracı
1583874454301.png

AOF kaydı sayesinde Windows 8.1 Industry Pro yu uzun süre kullandım. Sistemi değiştirdikten sonra da aynı key ile sıkıntı çıkmadı.
ISO içeriğinden şüphe ediyorsanız. Microsoft'tan da indirebilirsiniz. Ancak bu ingilizce. Windows Update'den Türkçe dili eklersiniz.
https://download.microsoft.com/down...r_escrow_CLIENT_PROFESSIONAL_x64FRE_en-us.iso
Yada direkt bu uygulamadan Windows 7 (2018) 64 bit indirebilirsiniz. Yine yukarıdaki adresten indiriyor. Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Eki Görüntüle 511960
AÖF 2 yıllık bölümlere de veriyor mu? Bir arkadaşım önceden sormuştu. Görmüşken sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı