Universiteye hazırlanan var mı?

P

Poseidon_ROG

Ziyaretçi
Aranızda üniversiteye hazırlanan var mı? Oyun oynuyor musunuz? (Kaç saat) PC nizin durumu nasıl? Kötüyse universiteye girmeden degiştirme fikriniz var mı?

Ben hazırlanıyorum kardeşim. Kazanınca sağlam bir sistem toplayıp 7/24 oyun oynamayı planlıyorum. Şuan ki elimdeki makina seninkinden vasattır büyük ihtimal takas yapabiliriz
core 2
1 gb ati 256 bit
3 gb ram

Ben hazırlanıyorum kardeşim. Kazanınca sağlam bir sistem toplayıp 7/24 oyun oynamayı planlıyorum. Şuan ki elimdeki makina seninkinden vasattır büyük ihtimal takas yapabiliriz
core 2
1 gb ati 256 bit
3 gb ram
i3 / 4 gb ram / gt 630 ve s. Babam şimdi de ala bilir, ama üniversiteye gir öyle alıcam diyor . Bir yılım kaldı. Eşşek gibi okuyup sonra bende 7/24 oynucam bütün yaz

Bende hazırlanıyorum 1 tane sınav kaldı, hayırlısıyla bi kazansaydık

Günde 6-7 saat pc başındayım

Özelliklerimi yazmak istemiyorum utanç verici

Sınav açıklandığı gün siparişimi verip 350 gb'lık oyun arşivimi bitirme planları yapıyorum (Evet hepsi korsan )

Babam aylık 250 tl vericek 1 yıl içinde baya bi para toplanır. Ben orijinal alıcam oyunlarımı. GAMES *_* - YouTube

Bunları ve burda olmayan 5-6 oyunu aldıkdan sonra kral benim

Kolay gelsin

Forumun en büyük korsanlarından biriyim heralde ah şu fakirlik

i3 / 4 gb ram / gt 630 ve s. Babam şimdi de ala bilir, ama üniversiteye gir öyle alıcam diyor . Bir yılım kaldı. Eşşek gibi okuyup sonra bende 7/24 oynucam bütün yaz
Ne i3 mü Kardeşim takas diyordun En acısıda oyunun videolarını izleyip izleyip eskitiyorsun ama ne kadar da eskitsen o oyunu sağlam bir sistemin olmadığı için oynayamıyorsun ya. Anlayamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…