Unlocker "Darwin.ISO not found" hatası

QueenQuinn

Centipat
Unlocker'ı(Win-install) yönetici olarak çalştırdığımda "com.vmware.fusion.tools.darwin.zip" dosyasını indirirken hata oluşuyor. Darwin.ISO not found yazıyor sonra da kapanıyor. Farklı sitelerden de Unlocker indirdim fakat sonuç hep aynı. Yardımcı olabilir misiniz?
(Daha önce VMware Workstation 12'yi kullanıyordum sonar güncelleme geldi şu an 15. güncellemeden sonra Mojave yüklemek için Unlocker indirdim ve bu sonuçla karşılaştım. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aynı sorun ile karşılaştım. Anladığım kadarıyla vmware 15.5 ile beraber unlockerlar işe yaramamaya başladı. Yalnız buradaki unlocker ile çözüme ulaştım.

Merhaba ben hala aynı hata ile uğraşmaktayım;

Patching...
Python bulunamad.
Getting VMware Tools...
Python bulunamadfile not found - darwin*.*
0 file(s) copied.

Hatası ile karşılaştım kendimce birkaç yöntem denedim Stack Overflow'a da baktım ama bir sonuca ulaşamadım VMware 17 sürümünde Unlocker'ı mı kabul etmiyor acaba diye de düşündüm fakat yapanlar var. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhaba ben hala aynı hata ile uğraşmaktayım;

Patching...
Python bulunamad.
Getting VMware Tools...
Python bulunamadfile not found - darwin*.*
0 file(s) copied.

Hatası ile karşılaştım kendimce birkaç yöntem denedim Stack Overflow'a da baktım ama bir sonuca ulaşamadım VMware 17 sürümünde Unlocker'ı mı kabul etmiyor acaba diye de düşündüm fakat yapanlar var. Yardımcı olursanız sevinirim :)
* Arkadaşlar hatanın çözümüne ulaştım Release Unlocker 3.0.4 · paolo-projects/unlocker
aynı unlocker ı yapan adamın diğer sürümünü indirdim ve geldi haberiniz olsun :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı