Unlost Eco 3 alınır mı?

Ya pcden çok anlamıyorum 40-45k arasıda bir bütçem var güvenilir bir yerden PC almak istiyorum ne alsam bilemedim
Son dönemde ki artışları vs. hiç bilmiyorum hocam. Onun için aslında yeni bir konu oluştursanız daha iyi olur. Belki bu konuya da görüp yazacak kişiler vardır. İlk başta bu pc alınır mı değil de bu bütçeye ne alınır diye açmak bir tık daha iyi olabilirdi.

Ya pcden çok anlamıyorum 40-45k arasıda bir bütçem var güvenilir bir yerden PC almak istiyorum ne alsam bilemedim
Bütçe 46-47K civarına çıkarsa öneri yapabilirim.

Haklısınız
500GB yerine 1TB olsaymış daha iyi olurmuş ama setup güzel
Sata özellikli olarak ek olarak ekleyebiliyormuşuz
Bütçe 46-47K civarına çıkarsa öneri yapabilirim.
Çıkabilir

Haklısınız
Sata özellikli olarak ek olarak ekleyebiliyormuşuz
Çıkabilir
Araştırma yapıp yazacağım hocam.

İlk önerim şu olacak Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com bu sistemi normal haliyle değil size attığım haliyle alırsanız Ram markası iyi sonradan istenirse 32GB yapılabilir, SSD 1TB m2 bu bir artı, anakartı sizin alınır mı dediğiniz sistemden iyi, güç kaynağı da iyi, eksilere gelirsek bunun da soğutucusu kötü ve fiyatı biraz pahalı gelebilir. Diğer sistem ise bu: Boost 7A - RX9000 - OEM PAKETLER | Game Garaj bu sistemi benim ayarladığım şeklimde atamıyorum ne yazıkki kendiniz ayarlamanız gerekiyor söylediğim şekilde. Ayar yapınca 44K fiyatında geliyor. PSU iyi, fiyatı iyi, ayar yapınca Ram markası iyi oluyor, SSD 1TB fakat anakartı ayar yapsamda ilk önerimdeki sistem kadar iyi olmuyor. Çok büyük bir eksi mi bence değil ama siz bilirsiniz. Bir de soğutucu hiç yok stok fan kullanacaksınız ya da sistemden ayrı öneri yapabilirim (önerim 2. seçenek).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…