4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #11 Darkwing dedi: Ne kadar bütçe ayırdın sistem için? Genişletmek için tıkla... şuan kartta 6k var uzun süredir topluyorum 470040 dedi: şuan kartta 6k var uzun süredir topluyorum Genişletmek için tıkla... laptopda olabilir illa masaüstü olacak diye birşey yok
Darkwing dedi: Ne kadar bütçe ayırdın sistem için? Genişletmek için tıkla... şuan kartta 6k var uzun süredir topluyorum 470040 dedi: şuan kartta 6k var uzun süredir topluyorum Genişletmek için tıkla... laptopda olabilir illa masaüstü olacak diye birşey yok
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 5 Ağustos 2021 #12 470040 dedi: şuan kartta 6k var uzun süredir topluyorum laptopda olabilir illa masaüstü olacak diye birşey yok Genişletmek için tıkla... Neo 5T ASUS - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5TB oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com (başka atacağım bu bir örnek)
470040 dedi: şuan kartta 6k var uzun süredir topluyorum laptopda olabilir illa masaüstü olacak diye birşey yok Genişletmek için tıkla... Neo 5T ASUS - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5TB oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com (başka atacağım bu bir örnek)
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #13 401533 dedi: Neo 5T ASUS - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5TB oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com (başka atacağım bu bir örnek) Genişletmek için tıkla... güvenilir midir bu markadan hiç duymadım yani vatan dan da bulabilirsan laptop güzel olur
401533 dedi: Neo 5T ASUS - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5TB oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com (başka atacağım bu bir örnek) Genişletmek için tıkla... güvenilir midir bu markadan hiç duymadım yani vatan dan da bulabilirsan laptop güzel olur
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 5 Ağustos 2021 #14 Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com 470040 dedi: güvenilir midir bu markadan hiç duymadım yani vatan dan da bulabilirsan laptop güzel olur Genişletmek için tıkla... Game Garaj diyor sanız şöyle diyeyim güvenilir bir yer bu kadar ucuz olmalarının sebebi kampanya yapmaları ve sınırlı stok yapmaları böylece daha çok kişi alıyor bu sayede kar ediyorlar. Son attığım sistem ilk attığımdan daha iyi.
Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com 470040 dedi: güvenilir midir bu markadan hiç duymadım yani vatan dan da bulabilirsan laptop güzel olur Genişletmek için tıkla... Game Garaj diyor sanız şöyle diyeyim güvenilir bir yer bu kadar ucuz olmalarının sebebi kampanya yapmaları ve sınırlı stok yapmaları böylece daha çok kişi alıyor bu sayede kar ediyorlar. Son attığım sistem ilk attığımdan daha iyi.