yigit_celik Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 UNLOST ECO v2 - inventus RAM 16 yaptım Wi-Fi ekledim. Arezu Hazır Sistemleri - inventus SSD'yi düsürdüm anakrtı H510-K yaprım. Hangısı daha iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
UNLOST ECO v2 - inventus RAM 16 yaptım Wi-Fi ekledim. Arezu Hazır Sistemleri - inventus SSD'yi düsürdüm anakrtı H510-K yaprım. Hangısı daha iyi.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 31 Ağustos 2022 #2 İkisi de alınmaz. İkisi de fiyatını haketmiyor.
yigit_celik Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 mustafavemust dedi: İkisi de alınmaz. İkisi de fiyatını haketmiyor. Genişletmek için tıkla... Yani sıfır sistem almak istiyorum o yüzden.
mustafavemust dedi: İkisi de alınmaz. İkisi de fiyatını haketmiyor. Genişletmek için tıkla... Yani sıfır sistem almak istiyorum o yüzden.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 yigit_celik dedi: Yani sıfır sistem almak istiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar size daha iyi bulabiliriz belki.
yigit_celik dedi: Yani sıfır sistem almak istiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar size daha iyi bulabiliriz belki.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #5 Veya bir çılgınlık yapıp bunu alabilirsin ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Veya bir çılgınlık yapıp bunu alabilirsin ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
yigit_celik Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #6 Tuğra Akın dedi: Bütçeniz ne kadar size daha iyi bulabiliriz belki. Genişletmek için tıkla... 10000 TL tam monitor falan var.
Tuğra Akın dedi: Bütçeniz ne kadar size daha iyi bulabiliriz belki. Genişletmek için tıkla... 10000 TL tam monitor falan var.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 31 Ağustos 2022 #7 yigit_celik dedi: Yani sıfır sistem almak istiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... YT kanallarının çıkaracağı sistemlere bak veya kampanyalı sistem satan sitelere
yigit_celik dedi: Yani sıfır sistem almak istiyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... YT kanallarının çıkaracağı sistemlere bak veya kampanyalı sistem satan sitelere
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #8 Toplama düşünmüş müydünüz.
yigit_celik Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #9 bdrhncagriozdmrr dedi: Veya bir çılgınlık yapıp bunu alabilirsin. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Atınız isitem isin teşekkürler. Tuğra Akın dedi: Toplama düşünmüş müydünüz. Genişletmek için tıkla... Mallesef paranın bir kısmını abim ver cek toplam yama diyor garantili bir şey aldıyor.
bdrhncagriozdmrr dedi: Veya bir çılgınlık yapıp bunu alabilirsin. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Atınız isitem isin teşekkürler. Tuğra Akın dedi: Toplama düşünmüş müydünüz. Genişletmek için tıkla... Mallesef paranın bir kısmını abim ver cek toplam yama diyor garantili bir şey aldıyor.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.655 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #10 yigit_celik dedi: Atınız isitem isin teşekkürler. Mallesef paranın bir kısmını abim ver cek toplam yama diyor garantili bir şey aldıyor. Genişletmek için tıkla... Ne tür oyunlar oynayacaksınız.
yigit_celik dedi: Atınız isitem isin teşekkürler. Mallesef paranın bir kısmını abim ver cek toplam yama diyor garantili bir şey aldıyor. Genişletmek için tıkla... Ne tür oyunlar oynayacaksınız.