beratglr06 Femtopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Unlost'un toplama bilgisayarı varmış, sizce Unlost Eco alınır mı?
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Unlost'un toplama bilgisayarı varmış, sizce Unlost Eco alınır mı?
atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 19 Nisan 2022 #2 Link at bakalım önce.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2022 #3 beratglr06 dedi: Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Unlost'un toplama bilgisayarı varmış, sizce Unlost Eco alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 yıldan fazla oldu diye biliyorum o sistemler çıkalı.
beratglr06 dedi: Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Unlost'un toplama bilgisayarı varmış, sizce Unlost Eco alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 1-2 yıldan fazla oldu diye biliyorum o sistemler çıkalı.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #4 beratglr06 dedi: Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Unlost'un toplama bilgisayarı varmış, sizce Unlost Eco alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bendede benzer sistem var çok yüksek grafik derdiniz yoksa alınır.
beratglr06 dedi: Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Unlost'un toplama bilgisayarı varmış, sizce Unlost Eco alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bendede benzer sistem var çok yüksek grafik derdiniz yoksa alınır.
beratglr06 Femtopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #5 atanamayanlar dedi: Link at bakalım önce. Genişletmek için tıkla... buyur usta UNLOST ECO v2 - inventus Ar0x dedi: Bendede benzer sistem var çok yüksek grafik derdiniz yoksa alınır. Genişletmek için tıkla... cs go valorant bide yazılımla uğraşmak için alıcam Ar0x dedi: Bendede benzer sistem var çok yüksek grafik derdiniz yoksa alınır. Genişletmek için tıkla... 8-9 k para ile daha iyi bi sistem toplanır mı yoksa bunu almak mantıklı mı
atanamayanlar dedi: Link at bakalım önce. Genişletmek için tıkla... buyur usta UNLOST ECO v2 - inventus Ar0x dedi: Bendede benzer sistem var çok yüksek grafik derdiniz yoksa alınır. Genişletmek için tıkla... cs go valorant bide yazılımla uğraşmak için alıcam Ar0x dedi: Bendede benzer sistem var çok yüksek grafik derdiniz yoksa alınır. Genişletmek için tıkla... 8-9 k para ile daha iyi bi sistem toplanır mı yoksa bunu almak mantıklı mı
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #6 Alınmaz. En kötü 1650 sistem alınmalı. 9500'e falan çıkabiliyorsanız 6500XT sistemler var.
beratglr06 Femtopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #7 Rexie dedi: Alınmaz. En kötü 1650 sistem alınmalı. 9500'e falan çıkabiliyorsanız 6500XT sistemler var. Genişletmek için tıkla... önerebilir misin?
Rexie dedi: Alınmaz. En kötü 1650 sistem alınmalı. 9500'e falan çıkabiliyorsanız 6500XT sistemler var. Genişletmek için tıkla... önerebilir misin?
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #8 beratglr06 dedi: önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bütçeniz ne kadar ?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.148 Çözümler 49 Yer Ankara 19 Nisan 2022 #9 Unlost 'un grafikleri CFG dosyası ile FSR'dan hallice bir hale getirdikten sonra FPS rekoru kırdık dediği sistemlerden birtanesi. Fiyat performans dengesi konusunda mahalle bilgisayarcısının toplayacağı sistemden farksız unlost sistemler.
Unlost 'un grafikleri CFG dosyası ile FSR'dan hallice bir hale getirdikten sonra FPS rekoru kırdık dediği sistemlerden birtanesi. Fiyat performans dengesi konusunda mahalle bilgisayarcısının toplayacağı sistemden farksız unlost sistemler.
beratglr06 Femtopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #10 Lorna Shore dedi: Tam olarak bütçeniz ne kadar ? Genişletmek için tıkla... 8-9 bin tl