Unlost Nasıl Bu Kadar Zengin Oldu?

Ondan değil hocam ağızları bozuk ne dediklerini bilmeyen, zaten ünlü bir adamın yanında olup ekmeğini yeyip ondan nemalanan asalak tipler olduğundan dolayı ben boş adamlar tabirini kullandım. Cidden de öyleler. Burada yaptıkları olmayan karakterlerini kanıtlar nitelikte olmuş. Unlost'un durumu ünlü olmadan önce de iyiydi. Ben 150-200 kişi izlerken yayınlarını göz atardım o zamanlar CS:GO çok popüler değildi Türkiye'de. Bu asalak tipler yokken daha samimiydi daha az küfür kullanırdı.

O kilolu olan arkadaş. Diren midir nedir çocuğa, sen çöpsün, yenmezsin gibi tabirler kullanıyor. Karakteri belli zaten.

Sponsorlardan genel olarak, bu kadar fazla çekiliş yapabilmesinin en büyük kaynağı da sponsorlar. Sevmediğim ve takip etmediğim bir yayıncı (ayda yılda bir yayın açan) olsa da çekilişlerini görmezden gelmek imkansız.
Sosyal dilencilik çoğu yayıncı gibi. (linç)
Dilenciliği geçiyorum da CS:GO kumar sitesi reklamları verenlerden hiç hoşlanmıyorum.

Ortalama 5000 abonesi olsa, her aboneden 4 dolar gelse 20.000 dolar yapar. 20.000 dolar da 140.000 TL yapıyor. Aylık olarak yayınlardan 10.000 TL bağış gelse 150.000 TL olur toplamda. Youtube'dan aylık olarak 20.000 TL kazansa 170.000 TL eder. Sponsorları vs. de 30.000 TL kazandırsa 200.000 TL oldu mu? Benim minimumdan hesaplamamla bu kadar ediyorsa adam ayda rahat 250-300K TL kazanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…