Laurange Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Merhaba, Unlost V2 ürününe sahibim, bu kasaya ek bir HDD eklemek istiyorum normalde kendinden SSD var. Takabilir miyim? Anakartım uyumlu mu? Veya nasıl takacağım? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Merhaba, Unlost V2 ürününe sahibim, bu kasaya ek bir HDD eklemek istiyorum normalde kendinden SSD var. Takabilir miyim? Anakartım uyumlu mu? Veya nasıl takacağım? Teşekkür ederim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Aralık 2020 #2 Kasanizin modeli veya fotografi var mi?
Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Unlost X mi eco mu. Veya Kasanınız modeli, modeli bilmiyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz?
Laurange Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 Kutup dedi: Unlost X mi eco mu. Veya Kasanınız modeli, modeli bilmiyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, yorumunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Unlost Eco V2. Kasamın linki de: SHARKOON RGB Flow USB3.0 Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus 246941 dedi: Kasanizin modeli veya fotografi var mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Linki: SHARKOON RGB Flow USB3.0 Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus
Kutup dedi: Unlost X mi eco mu. Veya Kasanınız modeli, modeli bilmiyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, yorumunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Unlost Eco V2. Kasamın linki de: SHARKOON RGB Flow USB3.0 Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus 246941 dedi: Kasanizin modeli veya fotografi var mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Linki: SHARKOON RGB Flow USB3.0 Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 25 Aralık 2020 #5 Şu kızağı çıkaracaksın. İçine HDD'yi koyacaksın ve geri yerine takacaksın. Sonra güç kaynağından HDD'ye SATA güç girişini yapacaksın. Sonra harddiskten bir tane SATA kablosu çekeceksin anakarta. Oldu bitti.
Şu kızağı çıkaracaksın. İçine HDD'yi koyacaksın ve geri yerine takacaksın. Sonra güç kaynağından HDD'ye SATA güç girişini yapacaksın. Sonra harddiskten bir tane SATA kablosu çekeceksin anakarta. Oldu bitti.
Laurange Decapat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #6 246941 dedi: Eki Görüntüle 799639Şu kızağı çıkaracaksın. İçine HDD'yi koyacaksın ve geri yerine takacaksın. Sonra güç kaynağından HDD'ye SATA güç girişini yapacaksın. Sonra buradan bir tane SATA kablosu çekeceksin anakarta. Oldu bitti. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açıklama şansınız var mı? SATA güç girişi yapmayı veya anakarta kablolamayı bilmiyorum.
246941 dedi: Eki Görüntüle 799639Şu kızağı çıkaracaksın. İçine HDD'yi koyacaksın ve geri yerine takacaksın. Sonra güç kaynağından HDD'ye SATA güç girişini yapacaksın. Sonra buradan bir tane SATA kablosu çekeceksin anakarta. Oldu bitti. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açıklama şansınız var mı? SATA güç girişi yapmayı veya anakarta kablolamayı bilmiyorum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 25 Aralık 2020 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et