JonnNorth Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 730 Yer USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sniper 2 Mart 2021 #11 Aslan taş444 dedi: Maalesef psu değişmiyor ama PSU belli bir süre kullanıp satmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... İdareten kullanılabilir ama sistemi buna emanet etmek olmaz. En kısa zamanda satın.
Aslan taş444 dedi: Maalesef psu değişmiyor ama PSU belli bir süre kullanıp satmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... İdareten kullanılabilir ama sistemi buna emanet etmek olmaz. En kısa zamanda satın.
Aslan taş444 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 The Executioner dedi: Güç kaynağı hariç iyi, onuda mümkün bir zamanda değiştirirsiniz. Henüz almadıysanız kasayı VENTO Mars yapın derim RGB Floş pek iyi bir kasa değil. Genişletmek için tıkla... Maalesef şuan aldım kasayı değilde psu değiştirmeyi düşünüyorum. Xquen dedi: Ne alakası var? Bu PSU'nin kötü olmasının sebeblerinden birileri eski iç yapısı ve koruması olmaması. Ayrıca forumda bu PSU ile ilgili konular mevcut. Genişletmek için tıkla... PSU değiştirmeyi istiyorum sistemde maalesef başka PSU yoktu.
The Executioner dedi: Güç kaynağı hariç iyi, onuda mümkün bir zamanda değiştirirsiniz. Henüz almadıysanız kasayı VENTO Mars yapın derim RGB Floş pek iyi bir kasa değil. Genişletmek için tıkla... Maalesef şuan aldım kasayı değilde psu değiştirmeyi düşünüyorum. Xquen dedi: Ne alakası var? Bu PSU'nin kötü olmasının sebeblerinden birileri eski iç yapısı ve koruması olmaması. Ayrıca forumda bu PSU ile ilgili konular mevcut. Genişletmek için tıkla... PSU değiştirmeyi istiyorum sistemde maalesef başka PSU yoktu.