Merhabalar, canımı sıkan bir olay var. Bunu açıklamak istiyorum, hemen görselleri aktarıyorum.
Soldaki Unlost X V3 sağdaki ise benim şu anki bilgisayarım. Aralarındaki tek fark M.2 SSD ve 8 GB RAM fazlalığı var. 3200 MHz bendeki 3000 buna rağmen fiyat farkı 2000 küsurlü monitörsüz (fiyatı)
Gel gelelim ki FPS konusuna, Unlost X V3 CS:GO'da 450-500 FPS sabit alırken benim bilgisayarda o kadar ayarlama yapmama rağmen ekran kartını overclockladığıma rağmen 300-400 arası alıyorum. Onlar 144 Hz monitör kullanıyor bende ise 75 Hz var. Nedir bu Unlost X'i benim PC'den daha üstün yapan?
Arada SSD farkı var ama sizinki kronik arızalı, ayrıca 2X8 Dual channel bellek yapmanız FPS değerinizi çok arttıracaktır, küçümsenecek bir şey değil. Kasa olarak da soğutması daha iyi performansı etkiler mi bilmem ama, güç kaynağı olarak da çok daha sağlıklı Unlost X sisteminin PSU'su.
Arada SSD farkı var ama sizinki kronik arızalı, ayrıca 2X8 Dual channel bellek yapmanız FPS değerinizi çok arttıracaktır, küçümsenecek bir şey değil. Kasa olarak da soğutması daha iyi performansı etkiler mi bilmem ama, güç kaynağı olarak da çok daha sağlıklı Unlost X sisteminin PSU'su.
Güzel kardeşim senin aldığın FPS gayet iyi. Dünya'nın en iyi oyuncusu kabul edilen "S1mple", fps_max 300 komutuyla oynuyor. Salak mı bu adam?
+150 FPS akıcı bir oyun deneyimi için yeterlidir. 240 Hz monitör almadığın sürece bu durum değişmez.