Bu videodaki kurulumu ve bilgisayar yavaşlama tısladım. Format mı atayım ne yapayım nasıl atarım? Bir fikri olan ya bayağı internette video açmaya çalışıyorum, 5 snden fazla sürüyor normalde, 2 sn falan açılırdı ya kafayı yiyeceğim.
Bilgisayar yavaşladı gerçekten.
Öncelikle bilgisayarınızdaki performans kaybının hangi oyunlarda gerçekleştiğini belirtin. Sistem genelinde bir yavaşlama mevcut ise disklerinizin okuma-yazma hızlarını Crystal Disk Mark ile test ederek paylaşın.
Dostum, lütfen bir daha böyle videoların yorumlarını okumadan talimatları gerçekleştirme.
Yorumlarına bakarsan ne kadar fazla " performansım daha düştü " diyenler olduğu görebilirsin.
Arkadaşlar oyunlar açılırken yavaşladı internet yavaşladı yavaşladı işte
Bu videodaki gibi 2 sürücüyede sıfırlasam windows hala yüklü kalır demi windows yüklemek zorunda kalmam ?
Herşeyi sileceğim format atacağım ama windows yüklü kalır demi çünkü formatı başkası atmıştı windowsu başkası yüklemişti.
Dostum, lütfen bir daha böyle videoların yorumlarını okumadan talimatları gerçekleştirme.
Yorumlarına bakarsan ne kadar fazla " performansım daha düştü " diyenler olduğu görebilirsin.