Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 22 Kasım 2020 #11 Doin dedi: 24 bin. Genişletmek için tıkla... 24 bin çevrimiçi var 221 bin üyesi var.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Kasım 2020 #13 Hayır, değil. En büyük sunucu Minecraft olarak biliyorum. 630000 civarı üyesi var.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Kasım 2020 #14 Birileri taktı adama. Yarına kadar Unlost kategorisi gelecek foruma. Ne oldu da Unlost konuları başladı? Sunucunun en büyük sunucu olduğunu Unlost 727272 kere söyledi ama ne kadar güvenebilirsin orası...
Birileri taktı adama. Yarına kadar Unlost kategorisi gelecek foruma. Ne oldu da Unlost konuları başladı? Sunucunun en büyük sunucu olduğunu Unlost 727272 kere söyledi ama ne kadar güvenebilirsin orası...
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 22 Kasım 2020 #15 alyhisa dedi: Yani reis, dün yayın açtı rekor kırdı yeniden. Genişletmek için tıkla... Kırsın bi' zahmet, yıllardır bu sektörde, tanıdığım bildiğim en sağlam adamlardan. Okul bitsin ziyaretine gideceğim, çocukken hep onun ve Evrimin videolarını izlerdim, ilk bakış videolarıyla büyüdüm. Oyuncu olmamda büyük etkileri var o 2 insanın.
alyhisa dedi: Yani reis, dün yayın açtı rekor kırdı yeniden. Genişletmek için tıkla... Kırsın bi' zahmet, yıllardır bu sektörde, tanıdığım bildiğim en sağlam adamlardan. Okul bitsin ziyaretine gideceğim, çocukken hep onun ve Evrimin videolarını izlerdim, ilk bakış videolarıyla büyüdüm. Oyuncu olmamda büyük etkileri var o 2 insanın.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 22 Kasım 2020 #16 PanzerTR dedi: Birileri taktı adama. Yarına kadar Unlost kategorisi gelecek foruma. Ne oldu da Unlost konuları başladı? Sunucunun en büyük sunu olduğunu Unlost 727272 kere söyledi ama ne kadar güvebirsin orası... Genişletmek için tıkla... Yahu ne güveni, liste var önümüzde. Discord Bots | The #1 Discord Server List Spice up your Discord experience with our diverse range of Discord Bots and Servers as well as other spaces to discover DAOs. top.gg
PanzerTR dedi: Birileri taktı adama. Yarına kadar Unlost kategorisi gelecek foruma. Ne oldu da Unlost konuları başladı? Sunucunun en büyük sunu olduğunu Unlost 727272 kere söyledi ama ne kadar güvebirsin orası... Genişletmek için tıkla... Yahu ne güveni, liste var önümüzde. Discord Bots | The #1 Discord Server List Spice up your Discord experience with our diverse range of Discord Bots and Servers as well as other spaces to discover DAOs. top.gg
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Kasım 2020 #17 319361 dedi: Yahu ne güveni, liste var önümüzde. Discord Bots | The #1 Discord Server List Spice up your Discord experience with our diverse range of Discord Bots and Servers as well as other spaces to discover DAOs. top.gg Genişletmek için tıkla... Adamın söyleminden bahsediyorum. Listeyi mi kaynak olarak göstermişim? Hayır.
319361 dedi: Yahu ne güveni, liste var önümüzde. Discord Bots | The #1 Discord Server List Spice up your Discord experience with our diverse range of Discord Bots and Servers as well as other spaces to discover DAOs. top.gg Genişletmek için tıkla... Adamın söyleminden bahsediyorum. Listeyi mi kaynak olarak göstermişim? Hayır.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 22 Kasım 2020 #18 PanzerTR dedi: Adamın söyleminden bahsediyorum. Listeyi mi kaynak olarak göstermişim? Hayır. Genişletmek için tıkla... Araştırmadan mimiklere bakarak doğru bilgiye ulaşmaya mı çalışıyorsun? Kolay gelsin.
PanzerTR dedi: Adamın söyleminden bahsediyorum. Listeyi mi kaynak olarak göstermişim? Hayır. Genişletmek için tıkla... Araştırmadan mimiklere bakarak doğru bilgiye ulaşmaya mı çalışıyorsun? Kolay gelsin.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #19 En büyük olmasının sebebi mesela küfür eden bir şahısı banlamıyorlar, rol verip susturuyorlar bu şekilde üye eksilmiyor.
En büyük olmasının sebebi mesela küfür eden bir şahısı banlamıyorlar, rol verip susturuyorlar bu şekilde üye eksilmiyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Kasım 2020 #20 Osman Tuç dedi: En büyük olmasının sebebi mesela küfür eden bir şahısı banlamıyorlar, rol verip susturuyorlar bu şekilde üye eksilmiyor. Genişletmek için tıkla... En büyük değil ki?
Osman Tuç dedi: En büyük olmasının sebebi mesela küfür eden bir şahısı banlamıyorlar, rol verip susturuyorlar bu şekilde üye eksilmiyor. Genişletmek için tıkla... En büyük değil ki?