Unly Up vs Only Climb: Better Together

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımla onlay up oynamak istiyorum ama only up ile only climb: Better together neredeyse aynı gözüküyor. Only climb: Better together aldığımda bazı oyunlarda olduğu gibi envanterime bir kopyası daha mı geliyor? Ve tek başına oynanıyor mu? Yani bazen arkadaşımla oynayıp bazen arkadaşım gelmediğinde de tek başıma devam ediliyor mu?

Peki tek başıma oynayabiliyor muyum ve oyunu aldığımda bir kopyasını envanterime geliyor mu son olarak da mesela oyunda 2 saat oynadım sonra ara verdim oyunu kapadaım baştanmı oynamam gerekiyor yoksa devam ediliyor mu?

Baştan oynaman gerekli kankam. Tek ve Online şekilde oynanır. Kopyası envanterine gelmesi nasıl yani anlamadım only updan mı bahsediyorsun.

Baştan oynaman gerekli kankam. Tek ve Online şekilde oynanır. Kopyası envanterine gelmesi nasıl yani anlamadım only updan mı bahsediyorsun.

Yani mesela Don't Starve Together alınca envantere fazladan bir dont strave geliyor onu da arkadaşına hediye edebiliyorsun bundadamı acaba öyle bir şey var diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı